Eerste weekend van Curacao voorbij!!
Door: CuracaoLot.
Blijf op de hoogte en volg Lotte
07 September 2009 | Nederland, Amsterdam
Afgelopen donderdag party voor mijn verjaardag en afscheid, was erg gezellig!! Dat wil ik aan jullie erg bedanken voor een leuke kadootjes & geld. Op die dag denk ik helemaal niets aan de volgende dag die ik weg moest naar Schiphol. Op eind waren Rolf, Matthijs en Mike nog bij mij thuis, nog steeds gezellig babbelen en lachen!! Toen ze weggingen, sliep ik meteen. heb maar 2uurtjes geslapen, dan moet ik weer wakker en vertrekken naar Schiphol.
In Schiphol werd ook wel tijd om echte afscheid te nemen met mijn ouders en vriendinnen. Het was wel even moeilijk, moest natuurlijk ook wel huilen. Eigenlijk allemaal.
Maar verder reis was goed gegaan!
we werden door 2 meneers opgehaald naar studenthuis. Het was erg warm buiten, pff. Ik vind hier wel nog warmer dan Suriname. Verder schrik ik wel even van dat studenthuis, en mijne kamer. Mijn kamer was zo de kleinste! Echt STOM!! Mijn tolk Anouk kwam ook even langs bij mijn kamer, ze vond het ook echt gek waar ik slaap. Toen hebben we geregeld met meneer, gelukkig mocht ik naar grote kamer verhuizen en slaap samen met Natasja in 1 kamer. Het bevalt me gelukkig nu prima! En hier studenthuis is wel best groot, omdat er al sowieso 30 studenten hier slapen!! Veel he?? Verder zijn de studenten wel aardig. En wilde ons al helpen met tips etc.
Weekend ben ik niet uitgeweest, omdat ik niet zoveel zin in heb. Ik wil maar rustig aan te doen. Rondkijken en wennen van hier etc etc. Maar ik heb wel best veel dingen meegemaakt.
zaterdag; mee met anouk naar t strand "Porto Mari" geweest. Het was wel mooie strand, en natuurlijk relax!! Daarna ben ik bij Anouk appartement gegeten.
zondag; 4 verschillende strand geweest "Grote knip, kleine knip, Playa Lagus en Baai Dooi" Heel veel gezien, en vind Grote knip mooiste strand, echte witte strand met heldere zee!! WOOOOOW ECHT HEERLIJK OM DAAR MEE TE ZWEMMEN!
En heb ook zeeschilpad gezien, die zwom naast me waar ik zwom, echt bijzonder die ik mooie zeeschilpad gezien heb. Verder heb ik ook nog bij Anouk gegeten.
Morgen begint de week weer, dus werken! :d... NOUNOU, eerlijk gezegd, heb ik wel erg zin in om naar stage te gaan. Ben erg benieuwd hoe t daar is!!
Nu ga ik weer, even douche nemen en voorbereiden voor morgen! Moet om 6u opstaan (elke dag behalve weekend ;-) ) Het wordt dus wel hard werk :P
(L).
ps. fotos van mijn party is nu op hyves. :d Kijkplezier!!!!
07 September 2009 - 05:57
Chantii ( Chantal V):
hee,, Zoo heerlijke strand zeg!! MOOIE strand:) je vlakby strand? veel succes met stage daar:) Foto's is nog niet op hyves. Ik berijp jullie goed dat moielijke afscheidje he!.. ik had gehoord vn eveline.ik zat ook beetje aan je denken hoe is t verder en hoe is reis enz. Maar komt nog wel.. Ik hou dit en je hyves in gaten om nog meer verslagje;)
en Alles goed verder met je nu? goed met me hoor..
xxChantal -
07 September 2009 - 07:28
Mariko:
Oh dat klinkt heerlijk!!
Hoop dat je een goede vlucht hebt gehad en dat je nu een GE-WEL-DIG-E tijd gaat hebben daar!
Fotootjes op jouw Hyves zijn er nog niet..
Liefs! -
07 September 2009 - 08:16
Helma:
gelukkig alles met de reis goed gegaan en je kamer opgelost fijn van natasja dat je bij haar op kamer mocht. Het is ook fijner om samen te slapen als er iets gebeurd dan heeft natasja je n.l. zo wakker gemaakt suc6 met stage!!! -
07 September 2009 - 10:35
Gea (moeder Natasja):
We vinden het reuze om te horen dat jullie nu een grotere kamer samen delen. Gezellig! Maar ook als er wat aan de hand is, hadden we het op de bijeenkomst nog met je vader over gehad. Nu kan de kamer gewoon op slot. Kun je elkaar ook wakker maken 's morgens. 6 uur opstaan is wel heel vroeg, zeker voor Natasja. Wel een voordeel met het tijdsverschil, is het in het begin gevoelsmatig niet zo vroeg. Jij hebt al leuke dingen gedaan het weekend. Lijkt me een hele belevenis met zo'n schildpad.
Veel succes op stage! -
07 September 2009 - 20:21
Mike:
Gelukkig is het toch alles goed gegaan.:D Gelukkig heb je toch een betere kamer met 30e gezellige studenten:D. Het gaat je goed:d. Het wordt zeker een super de komende maanden voor jou! je moet natuurlijk ervan genieten dat je op mooie eiland bent en met je vrije tijden op het mooie witte strand te genieten na harde werken;).
Geniet er van!! en veel succes!!
Dikke knuffels en Kus Mike -
08 September 2009 - 07:24
Lotte E:
Hee meis.
Wat leuk, je eerste bericht vanuit Curacao!!
Gelukkig kon je bij Natasja slapen en niet in die kleine kamertje..
OOEHHHHH, witte strand..Hou op, je maakt ons erg jaloers hee! Nee hoor, geniet er maar lekker van!! En wel fijn dat je tolk Anouk daar ook is..
En nu ben ik super benieuwd hoe het op je stage is!! :D
Heel veel plezier!! Kuss -
08 September 2009 - 08:08
Mariskaa:
Hee meid!
Fijn dat je goede vlucht hebt gehad. Het was we'll schrikken voor je dat je de kelinste kamer kreeg, maar mooi dat het is opgelost!
&&. Je bent naar stage deze week! Ben heel benieuwd hoe het is daar!
Echt wow dat je in 1 dag naar alle 4 strand ben gegaan! Grote knip is idd prachtigste, al ben uik daar nooit geweest; maar heb toch genoeg verhalen gehoord;) hihihi,
Nou meid, ik ben @ m'n stage in koude nederland; ben we'll heel erg jaloers op je,.
Moet nu weer aan 't slag,.
Heel veel succes deze week en ik mail je nog @ hotm.
Dikke kus! Xx -
08 September 2009 - 08:48
Els (moeder Van Laur:
Hoi lotte,
Fijn dat het nu beter geregeld is met je kamer.
Laura was ook nogal geschrokken van haar kamer, maar het went snel.
Waarschijnlijk doe je op je kamer ook niet veel meer dan slapen.
Veel succes op je school en veel plezier met elkaar .
Els -
08 September 2009 - 12:45
Marit:
Hey Lotte!
In het begin is het huis zeker schrikken! Tot je de verhalen van studenten in andere huizen hoort;). Dan ben je blij dat je in "Villa palm beach" zit. Haha
Mijn aanrader is Cas Abao. Dat vond ik echt het mooiste strand. Kan je heel mooi snorkelen en duiken!
Ik ga je verslagen bijhouden en volgen wat je gaat beleven. Doe Anouk de groeten en geniet ervan want het is echt zo voorbij!!
Groetjes Marit -
08 September 2009 - 14:32
Henny:
Leuk om je verslag te lezen en alle begin is natuurlijk moeilijk, maar fijn dat je ook kunt genieten van de mooie natuur. Wie kan nou zeggen , dat je bij een grote schildpad hebt gezwommen????? Heel veel werkplezier en geniet van je vrije tijd. Tot later !!!!!!!!!!!!!! -
09 September 2009 - 18:59
Dick&Anita:
Hé hallo daar little princess,
wat bijzonder zeg, zwemmen naast een zeeschildpad, super!
Gelukkig is het kamerprobleem opgelost, is inderdaad veel gezelliger met zijn tweetjes!
Lekker genieten meissie, dikke zoen! -
09 September 2009 - 21:21
Engel:
Hee meis,
zooo, warmer dan Suriname, dat is wel lekker zeg, heb je weer zomer!! en wij krijgen hier winter brrrr :P hihi
geniet ervan, en niet te lang wachten met je stage verhalen, ben al reuze benieuwd!! ;)
dikk knuff xxx -
10 September 2009 - 12:11
Daniela:
Hey lotte ik hoop dat je een beetje op je plekje zit zo te lezen wel en dat je stage wel leuk is.
ik hoor je of ik lees je verhaal tot de volgende bericht xx dani -
10 September 2009 - 17:06
Conny :
Hoi Lotte
Fijn dat jullie het naar je zin hebben en veel plezier met elkaar hebben. Geniet er lekker van.
Groetjes
Conny (moeder van Brechtje) -
11 September 2009 - 09:59
Hetty +martin :
wat heerlijk dat het allemaal goed gaat. Hopelijk blijft het zo. Vrije tijd doorbrengen is daar geen probleem,dat hebben we gelezen. Zalig! We wensen je veel succes met al je werkzaamheden en maak tussendoor maar veel plezier. Wij zorgen wel een beetje voor je ouders,hihi. En pas jij goed op jezelf,dat lukt je vast wel! veel liefs van ons alle.dikke zoen! -
11 September 2009 - 10:20
Faruk:
Het ziet goed uit zo te lezen :P,
tjah zoals je weet afscheid nemen is moeilijk ahaha :P,
komt goed,
en heel veel plezier met je stage xje -
12 September 2009 - 09:31
Marian:
hoi lotte nou zo te lezen heb je zeker al veel gedaan.
ik hoop dat je een fijne tijd hebt daar met je stage .
en ook veel zwem plezier in die mooie zee daar en ook fijn met zen 2 op een kamer het zal je wel lukken meis heel veel plezier groetjes marian -
13 September 2009 - 05:44
Pim Stroot:
Hoi Lot
Ik wil ook naar zo'n mooi strand! ;)
Hoop dat je erg veel plezier hebt daar, en geniet van het weer en de natuur.
Groetjes -
13 September 2009 - 21:43
Babette:
Meisje,
Harstikkke fijn dat het allemaal goed loopt!
En, echt mooi foto's!
Succes met alles!
Ik hou je site in de gaten!
xxxxxx -
14 September 2009 - 11:56
Mariet:
Hallo Lotte,
Leuk om te horen dat je al zoveel van die prachtige stranden van het eiland hebt bezocht.
Volg jullie verhalen met veel plezier,en hoop dat jullie een super leuke tijd gaan hebben met z,n alle.
Succes met je stage,en geniet!!
Lieve groetjes ouders van Nena