Niet zo veel bijzonder…
Door: CuracaoLot.
Blijf op de hoogte en volg Lotte
20 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam
Maaaaar het gaat verder goed met mij, nog steeds happy! :D
Vorige week ben ik de hele week naar stage geweest. Het stage ging wel goed, alleen vind ik toch wel soms jammer omdat het kort dag is, dan verder niks te doen. Ik ben eigenlijk gewend met heleboel voorbereid, maar het is soms wel lekker als je niks te doen hoeft. Maar dat mis ik soms toch wel. Verder is het thema van beesten. Ik heb dus ook 10 woorden van de beesten gebarentaal gebruikt voor de kinderen en Papiamento geleerd! :D En de kinderen tekenen ook van de beesten. Afgelopen vrijdag hadden we ook met een klei gemaakt, die over de beesten is. Het is wel erg leuk om dat te doen. Afgelopen woensdag was een meisje uit mijn klas jarig, dus een kleine feestje gevierd, wel heeeeeel anders dan in NL. Het was gewoon echt te kort feest. Verder kregen we MC eten als trakteren, dus lekker! :D
Na stage ben ik soms naar boodschappen, uiteten en wat drinken geweest. Het was gewoon echte meer relax weekje! Daarom is het ook niet echt bijzonder! Maaaaar alleen heb ik goede nieuws gehoord van me ma, dat ze voorlopig geen kanker heeft. Dat ben ik wel erg opgelucht, dat komt ook omdat ik helemaal ver weg ben! Ik vond het ook wel erg spannend! Dus nu mag ik ook lekker aan t genieten! Afgelopen donderdag en vrijdag ben ik nog uitgeweest. Het is ook wel weer gezellig! Soms ken ik de mensen wel ergens uit, is wel leuk om hoi te zeggen, en natuurlijk babbelen. Alsof dat ik iedereen al ken, maar het is niet zo.
Vorige week (ik weet het niet meer welke dag) speelde ik de spel van de laptop. De deur was gewoon open, lekker fris vind ik. Maar toen het regent echt zo kei hard, had niks gemerkt, omdat ik ook geen apparaat erop heb. Later ruik ik al iets geur van het regen, en keek naar buiten, en schrok echt. Het was echt vreselijk kei hard. En het was ook beetje nat van de binnen, omdat ik de deur openging! Dus snel dicht en schoongemaakt! Hahaa, als het regent, komt er ook heel veel muggen aan. Dus weer last van muggen, gggrrrrr!
Hoe was in het weekend;
Zaterdag ben ik naar Cas Abou strand geweest (voor de eerste keer). Het is verder ook een mooie strand. Verder niet zoveel bijzonder, gewoon liggen aan t bakken en slapen. Toen we terug naar huis gingen, was de brug echt druk met auto’s. Ik snap er even niks van, waarom zo druk?! Het bleek dat sommige auto’s bij de brug (bovenaan van de brug) stoppen en buiten gaan kijken, omdat het huis verbrand was. Het was echt zo erg overal rook van brand. (geen idee hoe t kwam). Daarna ben ik nog uitgegeten met groep. SALADE….MMMM LEKKER!
Normaal ga ik op zondag naar Klein Curacao maar helaas was vol. Dus t gaat niet door, wel jammer. Maar gelukkig heb ik nog 4 maanden tijd om daarheen te gaan, komt dus wel goed! Klein Curacao ging het dus niet door, dan ging ik met groep naar 2x museum geweest. Wel interessant om mee te kijken. Het was ook nog een kleine huisje waar 13 kinderen, pa en ma erin wonen. Het past gewoon niet! Maar het is wel zo vroeger gebeurd! (foto op hyves). Na museum zijn we nog bij Porto Mari strand geweest. Het was echt zo druk, omdat er wedstrijd was van zwemmen, fietsen en hardlopen. Het was wel leuk om even mee te kijken. Het was niet alleen voor oude mensen, maar ook heel jong! Zoiets ook wel van 15 jaar oud! En het was ook niet alleen voor de jongens maar ook meisjes!
Vandaag moet ik alweer gaan werken, het was wel leuk. Ik was meegegaan met de kids naar het zwembad. De kinderen krijgen dus de zwemles. Het is ook wel anders dan in NL. Hier hebben ze zoiets 25 kinderen met 1 begeleiding! Het is wel zeker zwaar! En teveel werk poefff! En morgen mag ik boek voorlezen, ben benieuwd!
Zo is het wel genoeg verhaaltje denk ik. Nu ga ik lekker naar bed!
En as zaterdag komen mijn ouders, broer en oma hierheen! Heb er zin in! De tijd vliegt ook erg snel om! Ik kom denk ik over 2 weken weer terug aan deze website, omdat ik ook aan mijn ouders, broer en oma wil aandacht geven! En een weekje genieten ervan met hun! EN GA OOK MET DOLFIJN ZWEMMEN! :D
Ayooooooooooo!
Lotte Kamps.
Bonitostraat 2.
Curacao.
Nederlandse Antillen.
20 Oktober 2009 - 18:02
Papa:
Goh, wat heb jij een saai leven op Curacao. Ruilen ????
Nog 4 nachtjes slapen en zien we elkaar weer.
HvJ Papa xxxxxxxxxxxx -
21 Oktober 2009 - 10:38
Pien:
Kort maar krachtig toch??!
Lekker joh die regen, dan koelt het tenminste een beetje af!! Alleen jammer van die muggen ja!! Heb jij ook van die mooie benen met bulten erop??
Ik heb je een mail gestuurd!!
(K)(K)(K) -
21 Oktober 2009 - 11:37
Helma:
De koffer is bijna gepakt, maar ik zal nog maar muggenspul bijkopen denk ik.Trouwens best veel ja met 25 kinderen zwemmen met 1 begeleider.
dat is nog eens werken. dan mag je daarna ook wel moe zijn het is dan ook een hele verantwoording.
zie je snel h.v.j. liefs -
22 Oktober 2009 - 08:49
Jeaninne :
Hoi Lot!!!
Zo te lezen heb je het nog steeds super naar je zin. Alleen jammer dat het zulk mooi weer daar is en het hier regent en koud is :(
Hoorde van je vader het goede nieuws van je moeder, echt een opluchting. Het is ook zwaar meid als jij helemaal daar zit en je moeder hier, snap best dat je dan het liefst een hele hele dikke knuffel wil geven.
Maar 1 ding is zeker......die kan je zaterdag gaan geven!!!!
Je vader heeft er enorm veel zin in, vind het nog steeds jammer dat er geen plek in zijn koffer is ;-) maarja iemand moet de zaak draaiende houden toch??? :P
Lieve Lot...ga heel erg genieten van je ouders, broer en oma...ik wacht rustig je volgende verhaal af.
groetjes Jeaninne (collega van papa) -
22 Oktober 2009 - 12:46
Mariskaa:
hee meissie,
echt leuk om alle verhalen te lezen. Je geniet echt daar! Alleen jammer dat het nu even regenseizoen is, maar dat is over maandje weer over.
Heel veel plezier met je ouders en je oma! Aan je verhaal te zien verheug je echt helemaal op de komst van je ouders. LOGISCH! Geniet van de tijd met je ouders!
Nu is het bijna 2 maanden dat je daar bent. De tijd gaat echt snel voorbij!
Veel suc6 verder en een hele fijne tijd toegewenst met je ouders!
Dikke kus, Mariskaa -
22 Oktober 2009 - 17:50
Sindy:
He meid!
Wat gaat 2mnd toch snel voorbij, he??
Echt leuk voor je dat je ouders+ oma komen, lekker!!!
K kom ook naar curacao om met de dolfijnen te gaan zwemmen!!!! Doe ze maar de groeten!!!
Heb je nog onze kaart uit NL ontvangen??
Ik wacht op je volgende verslag!
Liefs Alex en Sindy -
22 Oktober 2009 - 21:34
Sanne:
Hey Meiss!
Kreeg net site van jou en heb em veel te lezen in te halen!! Goh zozozo je hebt een prachtig ervaring op gedaan. Het is al bijna dat je naar Nederland gaat, wil ik je ff zeggen, echt knap dat je dit allemaal hebt meegemaakt...
Wens je alvast een goede reis en veel genieten bij je ouders.
Liefs Sanne -
23 Oktober 2009 - 08:05
Colinda:
Met veel leesplezier heb ik jouw verslagen gelezen. Erg leuk om te lezen.
Fijn dat je daar naar je zin hebt en soms zijn er wel regen daar maar dat is ook weer goed voor het natuur. Nou, wat fijn dat jouw moeder geen kanker heeft! Werk ze daar! En veel plezier! Groetjes Colinda