Ongeveer 2 weken alweer voorbij...
Door: CuracaoLot.
Blijf op de hoogte en volg Lotte
12 November 2009 | Nederland, Amsterdam
Hèhè eindelijk heb ik nu weer tijd om mijn website te typen. Even denken hoor, wat ik toen alle meegemaakt heb, toen mijn ouders weggingen.
Erg voor Bram, inderdaad! Maaaaaaar hij komt volgende maand samen met mijn ouders naar hierheen!!!!! :D En Eveline komt ook nog bij!! LEKKER DRUK WEEKJES MET BEZOEKJES!!! Heb er veel zin in!! :D Dus het komt alles goed met Bram! Bram en ik gaan lekker samen met de dolfijnen zwemmen en nog veel leuks dingen te doen!
Week 45 moet ik gewoon naar stage. Soms op stage is wel erg leuk en soms veel te rustig dan heb je niet zo veel dingen te doen, dat vind ik soms wel vervelend. Dus er hangt af op welke dag.
Dinsdag na stage bleef ik gewoon gezellig met mijn huisgenoot soep met stokbrood eten, daarna gingen we samen met groep naar film kijken @ Mambo. Het was toen bijna net pauze, kwam er kei hard vuurwerk aan! Veel mensen schrokken er echt erg rot wel van vuurwerk!! Hahaha, maar supermooi om dat te zien!!! Het is normaal voor hier @ Curacao, dat gebeurt het ook wel soms voor zomaar om iedereen laten te zien, vind het prachtig! Het is wel anders dan Nederland, maar wel ongeveer hetzelfde als in Nijmegen bij vierdaagse wandelen, op de boot met volle vuurwerk, tegelijk elke x vuurwerk. ECHT MOOI! Na film gingen we mee met Jette auto naar huis, maar de autoband was lek! Helemaal lek! Dus we kunnen ook niet meer verder rijden, we moesten even wachten tot onze huisgenoot ons gaat ophalen, en de auto laat daar gewoon staan, morgen komt de meneer daar kijken en wat maken etc. Het was wel echt raar om te voelen met lekke band en meerijden, hahaha..
De rest ging gewoon hetzelfde. Was ook in mijn kamer wat opgeruimd en schoongemaakt etc. uiteten met groep. Soms blijf ik ook gewoon thuis om hier lekker te eten en is ook goedkoper.
Donderdagavond ben ik met groep uitgeweest @ Bermuda. Bermuda is een leuke tent met gezellige sfeer. En daar ken ik ook heel veel mensen, is ook wel zeker fijn!! :D
Vrijdag is een huisgenoot van ons jarig, dus we hebben dus gezellig bij Tropen uitgegeten, en daarna uitgeweest @ Bermuda!
Even over op donderdag bij stage waren we met hele school weggeweest naar ergens. We moesten de hele dag creatief werken, dat is erg leuk om dat te doen! Onze klas moesten van kokos allemaal wit verven daarna mag je zelf weten wat je wil, maar het moet wel vis zijn! Meisje heeft kokos naar Nemo (die heeft ook film (vis)). Heb haar ook beetje meegeholpen, en het is ook zeker leuk geworden! Zie foto @ hyves! :D
Het is alweer weekend!
Zaterdag zijn we met groep naar Surf & Turf (een kleine strand) even gezwommen. We willen niet zo lang blijven, omdat we ook nog wielrennen wedstrijd kijken! Die komen ook langs onze studenthuis! We hebben dus ook meegekeken en aanmoedigen! :P Dan gingen we met de auto even naar ergens die ook wielrennen komen langs, we waren sowieso wel op de berg gestopt en lang wachten met warme weer!!! Vreselijk erg warm!! Toen kwamen wielrenners eindelijk aan, dus applaus geven !! We gingen daarna @ Plein uitgegeten, was wel lekker! Daarna ging ik niet uit, had geen zin in. Bleef gewoon lekker thuis en naar film te kijken!! Dat is ook wel lekker :d.
Zondag gingen we met groep eerst naar Playa Forti om 2 nieuwe meisjes laten te zien hoe we hoge springen hebben gedaan. Maar ik heb niet gesprongen hoor, mama!! Daarna gingen we richting naar Grote knip. Het was best aardig druk op t strand! Lekker gezwommen en slapen. Toen ik sliep en kwam de krab overheen aan mijn de benen!!!! Aaaargh, ik voelde wel maar dacht van de mier ofzoiets, maar de meneer wijst naar de krab, toen ik hem zag, dan dacht dus jeeeeetje die krab!! Hahaha, gelukkig kneep de krab mijn benen niet!!!
Zondagavond ging ik ook wel eventjes uit met groep @ Mambo! Raad maar es wat ik op die dag heb gedaan?!?! De slang op mijn schouder!!! Het voelt wel raar en glibber!! Zie @ hyves!! :D
Weekend is alweer voorbij!!
Dus alweer naar stage gegaan. Normaal zou ik samen met mijn huisgenoot om 7u gaan fitness, maar helaas ging niet door. Hopelijk gaat deze maandag wel door! Ik ga dus ook abbo van fitness nemen voor 3 maanden, dus wel lekker sporten!! Maargoed we gingen uitgegeten @ Plein, lekker salade gegeten! Na uiteten ging ik samen met mijn huisgenoot naar Cabana gezellig wat drinken!
Dinsdag alweer naar stage.
Dinsdagochtend rond 8u ging ik samen met juf naar de dokter geweest, omdat ik een rode uitslag op mijn buik heb. En weet niet wat het is. De dokter zegt dat het allergisch is! Maar watvoor dat weten ze niet! En dat moet ik zelf onderzoeken, jeeeeetje! En kreeg dus ook spuit aan mijn kont! (echt eerste keer voor mij, jeeeeetje) en kreeg ook pilletjes, 2x per dag voor 10 dagen! En dat mag ik dus geen auto rijden en alcohol drinken! Dat is wel zeker erg vervelend! Maarja, en nu zit ik daarom achter de laptop om blog te maken, omdat ik al 2 dagen niet naar stage ben gegaan! Was/ben nog steeds erg moe! En voel me ook erg slap! Morgen ga ik wel proberen om naar stage te gaan!!
Het was zo!
En het is nu nog over maandje, dan komen mijn ouders met BRAM hierheen! Wat vliegt de tijd echt snel!! :D
Ayoooo!
Lotte Kamps
Bonitostraat 2
Curacao
Nederlandse Antillen.
13 November 2009 - 12:53
Helma:
hoop dat je snel weer beter bent.De tijd vliegt voorbij, en wij vliegen zo weer die kant op.Komen we weer lekker van het weertje daar genieten. -
15 November 2009 - 15:41
Babette:
Super dat je ouders en Bram over maandje weer naar je toe komen!
Je schrijft altijd leuke blog!
Succes verder meisje! -
19 November 2009 - 01:18
Els:
Hoi Lotte,
Hopelijk is de allergie alweer over door die spuit. Je boft wel dat je ouders nog een keer komen met je broer.
Veel plezier als ze er zijn.
Groetjes
moeder van Laura -
19 November 2009 - 08:56
Jeaninne:
Hey Lotte,
Jammer dat je je niet zo lekker voel....hoop dat je je snel beterderder gaat voelen.:P
Van je vader hoorde ik al dat jullie het heel tof hebben gehad. Wij waren allang blij dat hij geen foto heeft gemaild naar ons (dat zoupas gemeen zijn ;-))
Wel jammer dat Bram niet mee kon zeg...maar gelukkig zie je hem in december.
Nou meid ik zie dat je het nog steeds super naar je zin hebt daar op curacao. Veel plezier verders!!!!! en tot krabbels
gr. Jeaninne (collega van papa) -
27 November 2009 - 15:36
Helma:
hoi mopsie dan ik nog maar een berichtje. Wanneer komt je volgende verslag en heb je al nieuwe foto's op de hyves.Ik heb ze nog niet gezien. jij gaat je echt al aanpassen aan het land waar je nu zit.
Alles rustig aan.