Bon Bini Sinterklaas!
Door: CuracaoLot.
Blijf op de hoogte en volg Lotte
28 November 2009 | Nederland, Amsterdam
Kon ta bai? ; Hoe gaat het?
Alweer een tijdje geleden…. Hoe gaat het met mij na mijn rode uitslag buik?!
Het is gelukkig beter! Alleen heb ik soms last van oude jeuk. Dus die pilletjes en prik heeft mij wel geholpen! Het was wel echt pijnlijk en echte rood met bulten! Gelukkig is ie helemaaaaal weg! En nu kan ik ook lekker weer genieten met alcohol en uitgaan!!! ;-)
Ik ben dus sinds dinsdag tot en met vrijdag niet naar stage gegaan! Vrijdag voelde ik me eigenlijk wel wat beter, maar ik dacht dat het is al laatste dag voor het weekend, en ga ik maar beter niet. Maar ging gewoon op maandag allemaal beginnen!
Woensdagavond (11/11) was er ook sowieso carnavalfeest hier bij De Tijd, veel mensen hebben verkleden, maar helaas kon ik niet er bij, omdat ik ook erg moe was! Had dus liever thuis gebleven, op dat moment was ik wel heel veel geslapen. ZOOOO MOE! En op die dag was ook afscheidsfeest van mijn buurmeisje, omdat ze volgende dag terug naar huis ging. Dusja, op donderdag heb ik met haar afscheidsgenomen, wel erg jammer dat ze weggaat! Maar gewoon contact blijven houden en afspreken maken! Alleen kan het nu nog niet, omdat ik nog hier @ Curacao ben! :P
Vrijdag ben ik nog samen met 2 meiden naar Mambo, relax nemen bij het strand! Lag ook niet teveel onder de zon, omdat ik me erg moe voel, dus lag bij lekkere schaduw! En viel dus ook heel lang slapen! En nog uitgegeten bij Tropen, verder niet uitgeweest! (De hele weekend niet uitgeweest, goed he?) Tsjaa, ik gebruik liever verstandig voor mijn gezondheid. Ik heb er ook geen zin in als het er iets gebeurt komt op ergens uit. Het is gewoon beste om thuis te blijven, maar ik was ook helemaaaal moe! Dus gewoon te veel slapen, lekker vind ik!
Zaterdag ging ik met groep naar Zanzibar strand, wat lang geleden dat ik daar ben geweest!:P En dus gingen we ook daar bbq feest gegeten! Was wel lekker! En daarna lekker thuis gebleven!
Zondag ging ik samen met logopedie van stage naar het bioscoop! We hebben dus naar Micheal Jackson film gekeken! Ze was erg blij dat ik hem ook wilde kijken, omdat haar man hem niet wilde zien! Hahaha… Ik wilde eerst wel zelf de kaartje kopen, maar ze zegt dat ze voor mij wilt kaartje kopen, omdat ik hier kom en krijg geen geld van stage. Ze werkt en krijgt wel geld. Dat is dus erg super lief van haar! Met haar kan ik ook erg goed mee opschieten, haar kan ik ook heleboel vertellen als er iets is met mij, zoals rode uitslag op mijn buik. En ze zegt ook wel meteen dat ik ook moet spoedig naar de dokter ging, omdat het er slecht uit ziet! Gewoon super lief is ze!
Het weekend is alweer op, maar gelukkig voelde ik ook wat beter. En ben er ook klaar voor om weer beginnen te werken!
Maandag stage geweest. Wel leuk om de kinderen en collega’s weer te zien! Ze vragen ook helemaal stellen hoe het gaat met mij etc etc etc, wel aardig zeker! Alleen na stage was ik wel zo erg moe, omdat ik sowieso nog niet gewend ben! En pilletjes waren ook nog niet op! Die pil maakte mij ook erg moe en slap. Dus eventjes dutje genomen, was heerlijk! We waren daarna uitgegeten bij Plein. Toen ik thuis kwam, en had ik niet zoveel dingen te doen, en had geen zin in om thuis te blijven. Toeval wilde mijn huisgenoot Sabina ook niet thuis te blijven, dus we gingen samen gezellig naar Cabana, wat drinken! Gezellig boel babbelen!
Dinsdag naar stage geweest.
Assistent van mijn klas is vandaag jarig! Dus de hele dag geen les! Maar hapjes laten maken, dat mochten de kinderen zelf koken en maken! Erg gezellig dag gehad! Daarna hebben we ook film gekeken! Weetje, ik mis sommige filmen wel hoor! Lekker op de bank liggen en naar film kijken, helaas hebben we hier sowieso niet! MAAR het kan gelukkig wel via laptop en dan ja lelijke bank zitten (die zit je niet echt lekker hoor!) Maarja beter dan niks! Als het maar kan om film te kijken! ;)
Thuis gekomen dan heb ik weer dutje gedaan, voor uurtje! Daarna wil ik gaan sporten!
Dus ging ik ook naar fitness! En heb abbo voor 3 maanden! Dus die kaartje telt tot en met februari! Lekker voor 3 maanden aan t sporten! Om 4u gingen we beginnen fitness en pas om 6u weer klaar met fitness! Eerst wisten we niet dat we al anderhalf uurtje gesport hebben! Wat vliegt de tijd zo snel! :P Ik vond het wel echt heerlijk om daar te sporten! Daarna gingen we met groep naar De Heeren (pasta voor halve prijs!) We waren pas rond om 8u daar, en kregen de lekkere eten pas om 10u!!! Dus we hebben rond totaal 2 uurtje lang gewacht! Iedereen hadden erg honger en waren zo moe! Het was echt vreselijk! Ik was ook zo erg moe, omdat ik lang gesport heb en door kut pil! Toen ik thuis kwam, was ik ook meteen naar bed gegaan!
En was ook de laaaaaaaatste pil! EINDELIJK!!!!!!!! Die pilzakje heb ik hier nog, dat ga ik bewaren om dat te herinneren, hahaha!! :P
Woensdag weer naar stage geweest. Verder niet zo veel bijzonder op woensdag stage (woensdag is altijd erg rustig) Na stage gingen we met groep naar Moon (luxe zwembad). Heerlijk relax en zwemmen! Oops op die dag hebben we bij vette McDonald’s gegeten! Verder gewoon relax in het woonkamer met tv kijken en achter de laptop! Daarna ben ik naar de bed gegaan, alleen is vervelende nacht! Omdat ik elke x enge droomde, die elke x over INBREKERS gaat! Die inbrekers kwamen in mijn kamer om spullen te stelen, en werd elke x wakker van en zweet me rot erg! In de nacht nam ik ook eventjes douche, omdat ik overal zweette!
Donderdag met moe gezicht naar stage geweest. Ik was gewoon echt vreselijk moe op de stage. Viel ook paar x bijna slapen. Na stage ging ik ook meteen naar huis, en dutje genomen! Daarna ging ik weer sporten! 30 minuten los fitness daarna BBB (Benen/Bil/Buik) gedaan voor uurtje! SUPER! Alleen was in het begin wel zonder airco, omdat de stroom uitgevallen is, dus vreselijk warm! En donker in de zaal! Later uiteindelijk is de stroom weer aan, en weer felle licht en airco! Snel douche genomen dan naar AH, om wat eten te halen! We willen lekker gezond eten hebben! Dus een lekkere spinazie salade met paprika, tomaat, kaas, saus etc.. MMMM LEKKER! :D
Alweer vrijdag!
Meestal op vrijdag hebben de kinderen eindtoets van de week, na toetsen dan gaan we iets leuks te doen! Dus die dag hebben we achter de computer gespeeld en getekend voor sinterklaas & piet! Want Sint & Piet komen morgen hier!!!!! Wat spannend!!!! :D
Verder waren we nog uitgeweest, eindelijk! Lang geleden voor mij, hahaha…:P
Uitgaan was echt super, om 12u nachts was huisgenoot jarig, dus feest gevierd! Lang ze het leven, in het gloria, hiep hiep hoera! :D & Gratis drankjes van BONITO’S! & Vrienden die andere groep is, die kregen ook gratis drankjes, dus af en toe kreeg ik dat ook! Lekker he?! :P Dus voordeel dat ik geld kan beetje zuinig ! :P Toen we naar huis gingen, was er de auto helemaal bomvol, dus ik ging op meisje schoot, voorin. Maar ging mis, de deur van auto tegen aan mijn duim, echt pijnelijk! Nu is ie blauw plek, maar nu kan ik wel weer lachen om dat. :P
Zaterdag om 9u ochtend zijn we met drieen naar Otropanda geweest, omdat Piet + Sint eraan komen met de boot! Vind gewoon leuk om dat te zien! Alleen kan ik niet zo goed zien hoe ze eruit, omdat het zooo druk was! Echt heel veel mensen en kinderen! Na 3 kwartier zijn we weer terug naar huis gegaan. Verder niet zo veel gedaan, omdat het niet zo mooi weer is. We gingen uitgegeten bij het plein daarna lekker film gekeken! Het was dus wel leuk!
Zondag alweer vroeg opstaan, omdat Joke en ik om half 11 een les van Zumba hebben. We hadden er veel zin in! Zumba is erg leuk met dansen! Ja omdat ik zelf ook hou van dansen. :D Na zumba waren we wel overal zweten, maar wel lekker! Na afgelopen zumba liepen Joke en ik naar auto, maar opeens zag ik iets raar op de grond die beweegt! Keek eventjes wat dat is, het bleek dat een baby vogeltje!!!!!! :O Een vrouw die naast ons liep, pakte het beestje op en we vroegen ons af wat we ermee moesten doen. We keken rond of we een nest zagen (het heeft de afgelopen twee dagen best hard gewaaid, dus we denken dat hij uit zijn nest is gevallen), maar zagen niets. Maar wat we wel zagen was nog erger. Vlak naast de plek waar we het vogeltje hadden gevonden, lagen er nog twee... doodgetrapt. Daarop besloot de vrouw die het beestje had opgepakt om hem mee naar huis te nemen. Ben benieuwd hoe dat is afgelopen.
Toen ik thuis kwam, pak ik snel lekker koude douche! Echt heerlijk! En bikini aandragen! Vraag aan mijn andere huisgenoot wat ze doet, ze gaat naar Cabana strand, dan ga ik ook met haar mee, gezellig! We waren dus lekker aan t bakken! Alleen moet ze wel op tijd weer thuis komen, omdat ze daarna naar werk moest. Dan ging ik met andere huisgenoten uitgegeten bij If Formo. Lekker gegeten! Na uitgegeten gingen we uit @ Mambo (Wet & Wild). Daar bleven we niet zo lang, omdat er een andere meisje ziek wordt, dus we gingen met haar mee terug naar huis. Had ook wel zin in om naar bed te gaan! Hihihii..
Het weekend is alweer voorbij, jeetje! De tijd vliegt echt snel!
Maandag begint het weer, dus naar stage gegaan! Op stage ging ook wat beter, omdat het leuk wordt met sinterklaas! =D En we hebben gezongen die over Sinterklaas gaat! Op 30 november komen Sint en Piet hierheen bij stage! Ben erg benieuwd! :D Na stage was het verder niet zo bijzonder, gewoon relax genomen! Alleen soms is wel lekker druk met andere studenten aan t babbelen etc! Vandaag waren we ook in de woonkamer, zo wel ongeveer 8 mensen die allemaal bezig is met laptop! Hahaa wel grappig vind ik! Daarna ging ik met 2 huisgenoten naar Salade restaurant, zoals altijd op maandag! ;) ECHT HEERLIJK! :D. Na uiteten gingen we naar het bioscoop! We hebben “precious” film gekeken. Die film is wel echt heftig! Echt drama film, pffff Als in Nederland dat ook hebben, dan moeten jullie maar zelf kijken! Zal wel stukje vertellen per 1 zin he! Meisje is 15 jaar oud en heeft 2 kinderen! Verder moeten jullie maar zelf zien! Na bioscoop was ik zo moe, en koud. In de zaal hebben ze echt groot airco, dus erg koel! Dan heb ik wel gelukkig geslapen!
Dinsdag naar stage gegaan. Vandaag heb ik weer heleboel nieuwe gebarentaal lesgegeven, die gaat over vroeger en nu. Wat hebben we niet vroeger en nu. De kinderen waren wel helemaal verbaasd, en kunnen ook niet geloven. Ik heb ook aantal afbeelding laten zien en op de muur hangen. Kinderen kunnen zelf zien hoe vroeger waren en nu, wel interessant vinden de kinderen! Ze vragen helemaal ook stellen, echt heleboel!
Verder heb ik ook met Sandra ideeen overgesproken. Dat ik boek ga voorlezen die over sint en piet gaat, knutselen met kleine kinderen, vrijdag na schooltijd ga ik wat spannend van maken in de klas (want ik ga overal rommel van maken en zwarte verf hand op de raam plakken etc, ben benieuwd hoe de kinderen op maandagochtend reageren). Na stage ging ik samen met Joke naar Punda, eventjes wat winkelen! Heb een leuke stof jurk gekocht! :D. Na Punda zijn we nog even naar huis gegaan om Brechtje te halen, dan naar AH om wat eten te kopen. Omdat we straks gaan sporten, dan zijn de winkels dicht, dan hebben we niks meer eten. Vandaar eerst eten kopen, daarna gingen we naar fitness, eventjes halfuurtje los fitness dan hebben we buikspier oefening voor 30 min, dus dat betekent 30 min alleen voor buikspier!! Het is wel eigenlijk zwaar, maar ik wil zelf dat zeker wel vaker doen, omdat ik afvallen wil met mijn buik! Heb zoiets vette buik, teveel gegeten! :P :P:P Hahahaa, maar hier is ook wel lekker om sporten te gaan, omdat hier niet zo veel kan iets doet, vandaar lekker sporten! Lekker zweten! :D Toen we thuis kwamen, hadden we honger dus lekker spinaziestamppot met gehakt gegeten!
Woensdag naar stage geweest, na stage had ik er om mijn kamer op te ruimen en schoonmaken, dus dat deed ik ook wel! Lekker schoon is hier nu! Woensdagavond ben ik nog naar Zumba geweest, heerlijk dansen!
Donderdag weer naar stage geweest, we waren bijna de hele dag weggeweest. Er was opendag van de bieb, omdat het nieuw is. We gingen dus om daar voorstelling te kijken. Er was een man die niet praat, maar gebruikt als lichaamstaal, eruuuug leuk om hem te zien. Veel kinderen lachen! Het was zeker super dag! Alleen in de gebouw was erg koud, dus daardoor werd ik ook verkouden, balen! Op die dag krijgen we hier als student gratis van man die we auto gehuurd hebben als bowlen! Dus we gingen bowlen! Helaas ben ik niet eerste geworden, eigenlijk nooit! :P Maaaar het was erg gezellig!
Vrijdag de laatste dag naar stage voor het weekend! Heerlijk, dan eindelijk weekend. Zoals moeten de kinderen altijd op vrijdag toets maken, kijken of ze van dit week goed begrijpen. Ze hebben wel goed gemaakt en mooi cijfer gekregen. Sommige kinderen kregen dat helaas niet, maarja. Daarna hebben we geknutseld. Kleine kinderen hebben de mijter gemaakt, van de papier krijt en stof. Grote kinderen hebben een doos gekregen, en ze mogen zelf weten wat ze willen iets te doen met dat doos, alleen moet het wel als sint of piet. Ze hebben wel erg weinig creatief, wel jammer. Sommige kinderen willen er helemaal geen knutselen doen, maar dan doen ze heel erg snel afmaken, dan is het alles klaar. Omdat ze geen zin in hebben met knutselen.. Na schooltijd ging ik bruin verf op mijn hand gedaan, en in de klas overal bruin handen, alsof dat piet in de klas is geweest. En maandagochtend pepernoten overal in de klas en rommel maken. Ben erg benieuwd hoe de kinderen reageren!
En op maandag komen sint en piet bij ons school! Dus lekker feest aan t vieren! Heb er zin in! :D
En nu weekend! Dus lekker zon liggen en plezier te doen en uitgaan/ zumba.
Vorige week kreeg ik de mailtje van Jennifer. Er stond op goede nieuws, ik was wel natuurlijk erg nieuwsgierig. Toen ik haar mailtje las, het bleek wat ik het dacht van goede nieuws fout, goed nieuws van haar was heeeeeel anders! Dat had ik niet verwacht, maar super ! Want Jennifer en Tom komen hierheen!!!!!!!!!!:D:D
Het is nu al over 4 dagen dan komen ze hierheen!!!!! SUPER SUPER!!! Heb er zin in!! :D
Ayooooooooooooooo!
Lotte Kamps
Bonitostraat 2
Curacao
Nederlands Antillen.
ps. Kben nu ongeveer op de helft van de maanden! :O, Dusja, dat betekent dat ik al weer bijna terug naar huis ga, jeetje niet leuk :(!
Wil hier langer blijven! :D.
28 November 2009 - 09:33
Papa:
Hio moppie,
Jij moet schrijfster worden en boeken gaan schrijven. Een mooi verhaal. Ik ben blij voor je dat je niet zoveel last meer hebt van de jeuk en goed van jou om zoveel te gaan sporten. Verder lekker genieten. Groetjes aan T&J.Binnenkort zijn wij er ook weer.Heerlijk
Liefs Papa
XXXXXXXXXXXXXXXXXX -
28 November 2009 - 15:41
Babette:
Weer leuke blog! Je vader heeft gelijk, je moet schrijfster worden ;)
Ben blij voor je dat je nog steeds naar je zin hebt!
Geniet er nog van! En heel veel plezier met Jennifer, Tom, je ouders, Bram en Eveline!
Dikke kus -
29 November 2009 - 10:29
Marlies:
Leuk om weer je hele verhaal te lezen! Jaa nu lekker actief met de sint en piet! Dat is altijd gezellig, straks nog een andere actief, met kerst toch?!
Goed van je om weer te gaan sporten, ja zumba lijkt me ook super leuk! Lekker aan het dansen!
Jammer dat jij er niet bij was in Sensicy :P was echt gezellig daar, zie fotos op hyves! Volgende keer ben jij er ook gezellig bij he!
Veel plezier in deze maand met je lieve ouders, broer, Evelien, Jennifer en Tom! Gezellig!!!
xxx mij -
01 December 2009 - 18:49
Dick&Anita&Pien:
Hé hallo daar prinses Lotte!
Wat een heerlijke stagetijd heb jij daar, afgezien van de jeukweek natuurlijk!
Hebben jullie je schoen al gezet daar?
Lekker genieten en heel veel liefs van ons drietjes!
Ayo! -
02 December 2009 - 07:58
Bram:
hoi zusje,
ik ben maar aan jou chocoladeletter begonnen,
anders ligt hij hier zolang op jou te wachten en het is toch niet goed voor de lijn,maar hij is heerlijk.
liefs bram -
08 December 2009 - 23:22
Helma:
hoi scheet, lekker dat sint jullie weer actief maakt met bedenken wat zal ik gaan doen op stage.
jammer dat er niet zoveel materiaal is om mee te knutselen.
Het is natuurlijk wel goed om te zien dat niet alles kan en dat je iets moet verzinnen met minder materiaal.daar wordt je alleen maar creatiever van.
h.v.j -
18 Januari 2010 - 12:58
Maxarie:
Hee lot,
Komt er geen update..??
Geen zin in meer?
Geniet nog ff van, voordta je het weet, ben je alweer in NL bent.
X