Suriname, here we come..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Kamps - WaarBenJij.nu Suriname, here we come..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Kamps - WaarBenJij.nu

Suriname, here we come.....

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

08 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam

Hehehee, hier ben ik weer terug na lange tijd geleden.. Had ook zoooo erg druk met regelen, wat inkopen en nog wat van alles..

Maar zoals weten jullie al dat we zeker naar Suriname gaan, op 21 juni om 11u ochtend vertrekken we met het vliegtuig!! T klinkt echt spannend!!! Het wordt ook steeds meer dichtbij!!!! :D

dat is van doel van de reis is door middel van ontwikkelingssamenwerking hulp te kunnen bieden aan dove kinderen en hun omgeving. Dit doen we door middel van 2 projecten:

- Het schoolmeubileringsproject dat plaats zal vinden in Unu Pikin;

- Werken op de Kennedy school voor dove kinderen.

Ik heb er zoveel zin in!!!! We blijven daar tot met 13 juli. En we landen om 9u ochtend in Schipol..

Verder kunnen jullie website van onze groep kijken, www.surisamen.hyves.nl.... Er zijn ook nog paar fotos van vergadering etc etc...

(L).
Misschien typ ik hier pas als ik in Suriname ben.. Kijk nog wel even of het wel kan en tijd hebben...

• 08 Juni 2009 - 09:18

Laura:

Hee lotte!
    Alvast heel erg veel plezier!
    Ik ga zeker jou site bijhouden!
    XXXX

• 14 Juni 2009 - 16:46

Jeaninne:

Hoi Lotte!

21 juni....volgende week al!!! Meid ik wens je enorm veel plezier daar in Suriname, ben reuze benieuwd naar je verhalen.

Groetjes Jeaninne van Heck

• 16 Juni 2009 - 18:53

Marian:

hoi Lotte nou ward spenend he ik weg na sardenie de 20 ste en jij de 21 ste maar voor jou heel spend nou meis ik hoop dat je het erg leuk zal vinden daar in
    Suriname,
    en ik hoop straks ook veel foto`s te zien van hoe het daar gaat kus meis het gaat je goed daar tante marian en edith

• 20 Juni 2009 - 08:27

Papa:

Hoi Lotte, nog een keer slapen en dan naar Suriname. Alvast veel plezier en geniet ervan. Vergeet niet iedereen op de hoogte te houden van je avonturen.

Liefs Papa

• 20 Juni 2009 - 08:40

Marlé:

Ik lees dat ik je net op tijd nog een keertje gemaild heb.
    Zal het toegezegde sponsorbedrag vandaag overmaken.
    Onwijs veel succes en plezier en een goede reis.
    En natuurlijk zal ook ik je volgen.
    Groetjes, Marlé

• 20 Juni 2009 - 10:03

Björn & Taïssa:

Wee, heel veel succes daar he! Wordt vast leuk ;).

Ik check de site wel regelmatig! :o

Groetjes van ons.

• 20 Juni 2009 - 13:09

Lotte:

Heeee Lot!!
    Heel veel plezier!!
    Ik zal al je verhalen lezen!!

Hele dikke kus!!
    Pien

• 21 Juni 2009 - 14:20

Lotte E:

Hai meis!

Heel veel plezier @ Suriname!! Geniet er maar lekker van en wel hard werken, hoor! :D Hahaa, ik ben benieuwd naar je verhalen!!

Doe wel een beetje voorzichtig en niet te veel sjansen daar he! :P

Kuss, die andere Lotte

• 21 Juni 2009 - 17:54

Elaine:

Hee meis! Wat leuk dat je ook waarbenjij.nu maakt :-d. Dan kan ik ook weten wat jullie daar doen en waar jullie zijn als jullie tijd hebben om hier een verhaal te typen, hoor ;-). Ik heb de foto's gekeken die vandaag op Schiphol zijn gemaakt, zo te zien hebben jullie er heel veel zin in, heel veel plezier en geniet ervan! Ik denk aan jullie xxxx

• 21 Juni 2009 - 20:29

Jelle:

Lieve Lotte,

Vandaag moesten we afscheid nemen in schiphol, de mensen van je groep zijn echt een goeie en aardige mensen!!
    Ik wens je heel veel plezier en dat je veel ervarig kan opdoen!!

Heel veel liefs Jelle

• 22 Juni 2009 - 11:20

Helma:

Volgens mij zijn jullie nu allemaal uit aan het rusten van de lange reis zodat jullie morgen flink aan het werk kunnen . Ook al zal het hard werken zijn vergeet niet er ook volop van te genieten!!!!!
    kus knufs en je weet ik h.v.j.

• 23 Juni 2009 - 21:45

Pien:

Lottie!!
    Ik wacht op je eerste echte verhaaltje!!
    Dikke kus